Mednarodni transport

Specializirani smo za mednarodni transport po Zahodni, Srednji in Severni Evropi, nudimo pa tudi storitev prevoza ADR.

Ponujamo storitev mednarodnega transporta v cestnem prometu s tovornimi vozili. Lasten vozni park vam zagotavlja zanesljivost in učinkovitost. V sodelovanju z nami pa pridobite partnerja za transport, ki vam lahko ponudi celovito rešitev in se prilagodi vašim željam in pogojem prevoza.

Kontaktirajte nas

Letno prevozimo več kot 15 milijonov kilometrov

Z nami so dostave hitre, fleksibilne in zanesljive. Omogočamo popolno sledljivost tovora. Z rednim raziskovanjem in analizo trga ter vlaganjem v strokoven in osebni razvoj svojih zaposlenih želimo doseči, da bi naše podjetje postalo prepoznavna in zaupanja vredna blagovna znamka.

Specializirani smo za zbirne in kompletne prevoze po Avstriji, Nemčiji, Švici, Italiji, Franciji, Španiji, državah Beneluksa, Poljski, Slovaški, Češki, Sloveniji, Madžarski, Veliki Britaniji, Švedski, Danski in preostalih delih Evrope.

Prevozi nevarnih snovi – ADR prevozi

Nudimo tudi storitev prevoza ADR, pri katerih je s tovorom potrebno ravnati v skladu s sporazumom ADR (Accord Dangerous Routier oz. Evropski sporazum o mednarodnem prevozu nevarnih snovi po cesti). Za izvajanje prevozov ADR je potrebna usposobljenost in izkušenost voznikov, tehnična ustreznost tovornih vozil ter pridobljena ustrezna dovoljenja.

Naše podjetje nudi strokovno svetovanje za prevoz tovora, ki sodi v kategorijo nevarnega blaga po sporazumu ADR ter odpremo in transport v nadaljevanju.

Zakaj izbrati nas?

Strokoven kader

Odlična logistična mreža

Prilagodljivost naročniku

Sledljivost tovora

Sodoben vozni park

Dolgoletne izkušnje

Visoka kakovost

Vključenost v mrežo TIMOCOM

Pridružite se T&V SPED ekipi

Pridružite se uspešni ekipi poklicnih voznikov podjetja T&V Sped. Smo sodobno opremljeno transportno podjetje, ki svojim voznikom zagotavlja najboljše delovne pogoje. Poskrbimo za vso potrebno dokumentacijo.

Pridružite se nam