T&V Sped

T&V Sped smo transportno podjetje, ki deluje na področju mednarodnega prevoza. Prisotni smo v državah Zahodne, Srednje in Severne Evrope. Upravljamo z lastnim voznim parkom več kot 120 transportnih vozil in več kot 120 prikolic ter lastno mehanično delavnico. Zaposlujemo več kot 120 poklicnih voznikov.

Podjetje T&V Sped je bilo ustanovljeno leta 2014 na temeljih družinske tradicije, kasneje smo se razširili in postali priznan partner na področju prevozništva. Odlikujejo nas kvaliteta, zanesljivost in varnost, naša izkušena ekipa pa skrbi, da je storitev pravočasno in prvovrstno opravljena.

Kontaktirajte nas

Sodoben vozni park

Sodoben vozni park sestavlja več kot 120 tovornih vozil znamk Man, Marcedes Benz in Volvo z oznako EURO 6.

Zanesljiva ekipa

Da so mednarodni transporti skrbno izvedeni, poskrbi ekipa 20 strokovnjakov za logistiko in več kot 120 poklicnih voznikov.

Prevozi ADR

Opravljamo prevoze nevarnih snovi po pogojih konvencije ADR, ki zahtevajo posebno obravnavo, pakiranje, pritrjevanje in označevanje nevarnega blaga.

Razvejana partnerska mreža

Na področju Zahodne, Srednje in Severne Evrope našim strankam omogočamo optimalne rešitve v logistiki, ki jih dosežemo s hitro dostavo, sledljivostjo tovora v realnem času ter ekspresnim prevzemom blaga. Specializirani smo za vse tovore v cestnem prometu kot tudi ADR tovore, ki zahtevajo posebno ravnanje z nevarnimi snovi.

Razvoj in vizija

Zavedamo se, da je razvoj ključnega pomena za kakovostno izvedbo storitve, zato redno vzdržujemo in nadgrajujemo svoj vozni park. Naša usmerjenost h kupcu, prilagodljivost, učinkovito upravljanje z viri, skrb za zaposlene ter trajnostna naravnanost nam bodo pomagali doseči naš cilj: postati ključen igralec na področju mednarodnih prevozov.

Dokumenti

Pridružite se T&V SPED ekipi

Pridružite se uspešni ekipi poklicnih voznikov podjetja T&V Sped. Smo sodobno opremljeno transportno podjetje, ki svojim voznikom zagotavlja najboljše delovne pogoje. Poskrbimo za vso potrebno dokumentacijo.

Pridružite se nam